Contacte i privacitat

[contact-form-7 id=”138″ title=”Formulari de contacte 1″]

 


Política de Privacitat

Els Usuaris, mitjançant la marcació de les caselles corresponents i entrada de dades en els camps, marcats amb un asterisc (*) o (obligatori) en el formulari de contacte, accepten expressament i de forma lliure i inequívoca, que les seves dades són necessàries per atendre la seva petició, per part del prestador, sent voluntària la inclusió de dades en els camps restants.

Les dades és recullen mitjançant els comentaris a les entrades i formulari de contacte. Només és sol·licita un nom de contacte i el correu electrònic per a poder respondre de forma adequada.

Per als usuaris que es registren en la web, també emmagatzemem la informació personal que proporcionen al seu perfil d’usuari. Tots els usuaris poden veure, editar o suprimir la seva informació personal en qualsevol moment (excepte que no poden canviar el seu nom d’usuari). Els administradors de la pàgina web poden també editar aquesta informació.

No es comunicaran les dades a tercers, excepte obligació legal.

Comentaris

Quan els visitants deixen comentaris a la web, recollim les dades que es mostren al formulari de contacte, així com l’adreça IP del visitant i la cadena de l’agent de l’usuari del navegador per ajudar a la detecció de missatges brossa mitjançant plugins destinats a aquest fet.

Drets de l’usuari:

  • Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.
  • Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament.
  • Dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control (www.aepd.es) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.

Mitjançant aquest formulari de contacte restem a la seva disposició per a qualsevol aclariment de les dades gestionades per aquest blog.